Copenhagen in the fall

Du bør ikke gå glipp av høsten i København - Cloned

Foto: Daniel Rasmussen

Høsten i København er noe helt spesielt. En helt egen atmosfære skapes når alle de grønne flekkene får en gull- og gulfarge, og «hyggen» begynner å få overtak.

Tivoli – En grunnpilar i København

Det finnes klassikerne, og så finnes det Klassikerne. Tivoli faller inn under den siste kategorien. Et besøk til København vil aldri være komplett uten et par godt brukte timer i den gamle hagen. Enten du elsker spenningen i de største og raskeste attraksjonene, eller liker å absorbere karakteren til en av verdens eldste fungerende fornøyelsesparker – Tivoli vil aldri skuffe.

Sansene blir levende

Det er den perfekte tiden for å spasere rundt i byen, nyte den gode stemningen, stikke innom en av de mange anerkjente restaurantene og unne seg noen utsøkte gastronomiske opplevelser.

Det er noe med kombinasjonen av å ta til seg det urbane utendørs og unne seg god mat og vin som virkelig tenner sansene våre. La oss for eksempel ta disse to svært forskjellige, men unike stedene. La Banchina, hvor man kan ta seg en dukkert i havnen før eller etter middagen – og til og med svette godt i deres badstue, samt BaneGaarden, som er en ny økologisk oase midt i byen

Opplev byen slik lokalbefolkningen gjør

Det er nok ingen overraskelse for deg at Københavns innbyggere elsker sine sykler. Det er rett og slett den beste måten å komme seg rundt i byen på. I tillegg til å være en rask og enkel transportform, er det uten tvil også den beste måten å flytte seg rundt på hvis man vil se, høre og kjenne på byens puls.

Instagram