Scandic Falkoner

Hvor skal du overnatte? Anbefalte hoteller som peker i forskjellige retninger

Foto: Scandic

Å få en god natts søvn er en viktig del av ferien din. København kan by på et svært variert utvalg av hoteller og vandrerhjem. Stor eller liten, luksuriøst eller budsjettvennlig. Her er noen forslag til steder du kan kalle hjem i København. Se mer.

Liste
Kart

10 Scandic-hoteller i København

Med ti hoteller i og rundt København, tilbyr Scandic noe for enhver smak. Hvis du vil ha historiske omgivelser, kan du vurdere Scandic Palace Hotel på Rådhusplassen i København, eller kanskje ved vannet, som også er i sentrum, ved Scandic Front. Sjekk ut deres hjemmeside for flere alternativer.

Les mer
Bilde: Tivoli Hotel and Congress Center | PR

Tivoli Hotel and Congress Center

Tivoli Hotel, inspirert av verdensberømte Tivoli Gardens rett rundt hjørnet, er et eventyr i seg selv og perfekt for en familieferie i København. Restaurantene i toppetasjen byr på en fantastisk utsikt over byen som prikken over i-en. Les mer.

Les mer
Bilde: Danhostel Copenhagen City | PR

Danhostel Copenhagen City

Sentralt beliggende 5-stjerners design-vandrerhjem med en av Københavns beste utsikt. Danhostel Copenhagen City ligger i hjertet av København ved Langebro og Københavns Havnebad, hvor alle opplevelser og bekvemmeligheter i byen bare er en kort spasertur (eller sykkeltur) unna. Les mer.

Les mer

Splitter ny skandinavisk luksus og design på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er det nyeste luksuriøse tilskuddet til Københavns liste over de beste hotellene. I det restaurerte bygget, som tidligere var postens hovedkontor, kan du avslutte dagen med urbane utforskning i herlige omgivelser, hvor møbler, interiørdesign og service legemliggjør en spesiell dansk livsstil, der lykke, kvalitet og frihet er sentrale verdier. Les mer.

Les mer

Sov i et stykke dansk designarv

Radisson Collection Royal Hotel er designet av den danske arkitekten og designeren Arne Jacobsen for flyselskapet SAS i 1960. Nyere renoveringer har lyktes med å vedlikeholde og oppdatere alt, samtidig som det opprettholder sine unike spor etter 1960-tallets arkitektur og danske glansdager. Hele hotellet – fra den utvendige fasaden til bestikket av rustfritt stål som ble brukt i restauranten og Svanen- og Egg-stolene i lobbyen – er designet av Arne Jacobsen selv. Les mer.

Les mer

Marriott - luksus, badeferie og storbyferie i ett

Copenhagen Marriott Hotel er, som det eneste av Københavns hotell med fem stjerner, plassert helt nede ved havnen. Ved Kalvebod Brygge i sentrum av København finner du Copenhagen Marriott Hotel med 406 rom og storslått utsikt over vannet og innover bykjernen.

Les mer

Cabinn – en mulighet for de prisbevisste

Cabinn har seks hoteller i København fordelt på tre ganske ulike bydeler. Konseptet er ærlige, gode og rimelige hotellovernattinger, hvor du kan overnatte i København uten at det koster deg en formue. Cabinn holder prisene lave blant annet ved funksjonell og plassbesparende innredning som ikke går på kompromiss med komforten.

Luksus og enestående god smak på boutiquehotellet Sanders

Rett bak Det Kongelige Teaters Gamle Scene og Kongens Nytorv ligger det hyggelige og avslappede femstjerners luksushotellet Hotel Sanders. Her får du hjemlig hygge kombinert med dansk design, personlig service og en følelse av luksus. Et sted det blir vanskelig å reise fra.

Les mer

Bo på Gulsmedens bærekraftige hoteller

Guldsmeden Hotels har en rekke hoteller i byen, med alt fra tre til fem stjerner. Det balinesisk inspirerte Manon Les Suites, som gir tropefornemmelser med sitt atriumbasseng midt i København, er kronen på verket. Det store fokuset på bærekraft er felles for alle hotellene deres.

Absalon Hotel - familiedrevet hotell på Vesterbro siden 1938

På Absalon Hotel flytter du både inn i hjertet av den levende bydelen Vesterbro og på et hyggelig firestjernet familiedrevet hotell. I tre generasjoner har familien Nedergaard eid og drevet Hotel Absalon, som ligger tett på flere av Vesterbros mange restauranter, butikker og Kødbyen (The Meatpacking District) samt Københavns Hovedbanegård.

Les mer

Hotell København. Her finner du det perfekte stedet å bo i ferien din

En av styrkene til byen vår er at det som regel finnes noe her for enhver smak og ethvert budsjett. Dette gjelder også når du har behov for et hotell København. Om du er på utkikk etter familievennlige hoteller, billige hoteller, luksushoteller som gjør ferien i København til noe utenom det vanlige, eller noe helt annet, så finner du det her.

Ulike typer hoteller

En økende interesse for å besøke København har i årene inntil utbruddet av pandemien resultert i at mange nye hoteller over hele byen har åpnet sine dører for gjester som kommer for opplevelser, for å jobbe eller som av andre grunner trenger overnatting i gode omgivelser. Som i mange andre storbyer har også København store internasjonale hotellkjeder, lokale og mindre hotellkjeder og de små og uavhengige hotellene. Ettersom bærekraft er svært viktig for København og resten av Danmark, har mange København hotell et sterkt fokus på energivennlige løsninger og miljøvennlige restaureringer. Guldsmeden Hotels er en hotellkjede eid av en hotellfamilie fra København og blant de beste i bransjen når det kommer til miljøansvar og bærekraftig drift.

Koselige boutiquehoteller

Boutiquehoteller har typisk 10-100 rom med eksklusivt interiør og i forskjellige unike omgivelser. Mange av Københavns boutiquehoteller er preget av klassisk, stilfull skandinavisk innredning. I denne guiden (på engelsk) kan du se noen elegante boutiquehoteller i historiske, hippe og sjarmerende nabolag som vi anbefaler.

Hoteller med utmerkede hotellrestauranter

Hotellrestauranter på toppnivå har lenge vært et kjent og elsket konsept i storbyer rundt om i verden. I løpet av de siste par årene har flere hotell København også kommet på banen og ønsker både gjester og alle andre velkommen til middag i utmerkede restauranter og hotellbarer. I vår byguide kan du få en idé om hvor du skal bo i København, avhengig av om du vil være nær fester og restauranter, grønne områder og vann, eller berømte attraksjoner og museer.

Spahoteller og hoteller med basseng

København har mange fantastiske hoteller, deriblant med deilige bassenger og spaområder, der badstuer, kroppsbehandling og vannreservoar gir oppholdet og opplevelsen et unikt luksuriøst preg. Unn deg selv et avslappende opphold på et av disse lekre hotellene i København.

Slik finner du riktig overnatting i København

Vurder hvor mye komfort og service du ønsker fra hotellet. Kanskje foretrekker du et billig gjestgiveri eller vandrerhjem? Da kan du nemlig spare penger som i stedet kan brukes på opplevelser i byen. På hotellet setter serviceinnstilt personal, innredning, rengjøring og ulike fasiliteter rammene for optimal avslapning mellom alle opplevelsene. Her kan du se et utvalg av Københavns gjestgiverier og vandrerhjem (engelsk).

Det finnes også campingplasser i og særlig rundt København. Her kan hele familien bo i friluft med rikelig plass til lek, grilling, kanskje en svømmetur og alt annet som hører til campinglivet. Flere av Københavns campingplasser ligger både i vakker natur og med lett tilgang til byen og alle dens opplevelser, enten med offentlig transport, sykkel eller egen bil. Her finner du en rekke campingplasser i nærheten av København.