Siden da har Noma blitt kåret til verdens beste restaurant hele fire ganger og har i dag to Michelin-stjerner.
Noma er ikke bare en av verdens aller beste gourmetrestauranter, men også en fremtredende pioner for utvikling av ny nordisk mat og manifestet bak dette konseptet. De har helt fra begynnelsen vært fanebærer for manifestet og deres kall med å gjenopplive lokale råvarer og tilberedningsmetoder. De jobber kompromissløst og tar deg med på en komplett gastronomisk reise der forestillingen om hva god mat er blir tatt til et nytt nivå. Noma er vakkert dekorert i ekte skandinavisk stil, og de hvite dukene er byttet ut med vakre tremøbler. Atmosfæren er varm og uformell, selv om det hele er en luksusopplevelse.
Restauranten har kun 40 sitteplasser, hvorav fire er reservert for studenter på venteliste, som kan få hele opplevelsen til en noe mer studentvennlig pris. Noma er en av verdens mest populære restauranter, så man må bestille bord flere måneder i forveien om man har lyst til å spise der.
Preget som Noma har satt på København, og spesielt innenfor gourmetrestaurantbransjen, er ikke til å komme utenom. Med utstikkere som POPL, Hart Bageri, Amass og Sanchez-familien, har Noma ikke bare plassert seg selv på det kulinariske verdenskartet, men har også bidratt sterkt til at København i dag er en by som både matglade mennesker og toppkokker reiser til fra hele verden for å oppleve. Flere av Nomas tidligere kokker har bosatt seg i byen og satt sitt preg på den, som nå har blitt en matby av internasjonal klasse.